Golfclinic Spanje

Golflesspanje.nl is uw partner bij het organiseren en uitvoeren van uw golfclinic en of golfevenement in het zonnige spanje.
Speciaal voor uw relaties en klanten organiseren wij speciale gvb arrangementen.

Tijdens een van onze gvb cursussen krijgen uw relaties golfles in kleine groepjes van een van onze professionals. En wordt er aandacht besteed aan de golftechniek ook worden de regels en etiquette  doorgenomen en gaat u uitgebreid de golfbaan in. 
Aan het einde van het gvb arrangement wordt er voor al uw relaties een Spaanse Golf Handicap aangevraagd. Bij terugkeer in Nederland kunnen wij voor iedereen die dat wil het GVB examen aanvragen en is er de mogelijkheid om kosteloos nog wat gvb cursussen mee te doen op een van onze locaties.
Ook kunnen wij voor uw relaties tijdens hun verblijf de  overnachtingen regelen in een mooi hotel of in een van onze golf appartementen
Wij sturen u graag een informatie pakket over onze golfclinic in SpanjeHeeft u vragen vul dan het formulier in of stuur een mail en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden door te nemen

Aanvraag :
Naam :
Email :
Telefoon :
Golfervaring: Ja Nee